Piranti lunak Spotify nambah fungsi

663

Cuplikan layar Beta saka aplikasi Spotify sing misuwur wis misuwur ing Internet. Ana kemungkinan program Spotify nambah fungsi. Layanan bakal katon ing setelan kanggo nggoleki musik ing perpustakaan pribadi yen ora ana hubungane karo basis data aplikasi.

 

Apa Spotify lan Apa Sampeyan Perlu

 

Spotify minangka layanan sing ngidini sampeyan ngrungokake musik kanthi online kanthi sah saka Internet. Fitur utama program kasebut yaiku ing kalkulus algoritma. Cukup kanggo ngrungokake sawetara lagu supaya layanan kasebut kanthi otomatis adaptasi karo selera musik pamireng. Ing pungkasan puter maneh puter maneh, program kasebut bakal nemokake musik anyar lan nawakake kanggo ngrungokake. Miturut ulasan pangguna, 99% aplikasi kasebut "ngira-ngira" kepentingane pamilik.

 

Программа Spotify улучшает функционал

 

Sampeyan uga bisa lali babagan ndownload koleksi musik saka torrents ing salawas-lawase. Layanan kasebut dhewe nyampur Campuran trek sing paling populer saben dina, minggu, wulan, taun. Sampeyan bisa ngurutake musik miturut macem-macem kritéria.

 

Sampeyan kudu mbayar kanggo nggunakake Spotify. Utawa, lengganan sajrone panggunaan tartamtu. Rega layanan beda-beda kanggo saben negara. Sapa sing nulis rega kasebut ora dingerteni. Amarga ing sawetara negara sugih, rega Spotify murah. Lan ing negara-negara miskin (ing istilah dolar sing padha) sampeyan kudu mbayar 5-10 kaping luwih.

 

Mesthi wae, sampeyan ora kudu mbayar apa wae kanthi nggunakake Spotify gratis. Nanging sampeyan kudu sabar iklan, larangan download musik menyang panyimpenan sampeyan dhewe. Uga, sawetara rasa ora nyaman babagan kualitas lan ngoper trek tanpa wates.

 

Piranti lunak Spotify nambah fungsi

 

Kasunyatane, programer mesthine kudu ngenalake fungsi sing luwih apik suwene suwe. Sawise kabeh, program kasebut dibayar lan layanan kasebut kudu level sing cocog. Versi beta nambahake kemampuan kanggo ngrungokake musik kanthi offline. Kanggo nindakake iki, scanner bakal katon ing program kasebut, sing bakal nelusuri trek ing panyimpenan smartphone ing kabeh katalog. Secara kasar, fungsi iki mirip karo layanan "campuran offline" Youtube.

 

Программа Spotify улучшает функционал

 

Sanajan aplikasi kasebut njaluk dhuwit, nyatane nyederhanakake panguripane para pangguna. Lumrahe kanggo wong sing seneng produk anyar, tinimbang "nggosok" trek lawas menyang bolongan.

Maca uga
komentar
Translate »