Samsung повторно ги посакуваше туѓите приходи

Очигледно, корејскиот гигант Самсунг остана без идеи за проширување на бизнисот. Компанијата најави лансирање на услуга за игри базирана на облак за паметни телевизори со Tizen OS. И би изгледало многу привлечно доколку не знаете како завршуваат ваквите иновации за една јужнокорејска компанија.

 

Samsung се обидува да одгризе туѓ колач

 

Подобро е да започнеме со фактот дека компанијата е добра во создавање опрема и гаџети кои добиваат фанови ширум светот. Но, штом брендот Самсунг го пика носот во туѓите иновации, сè веднаш пропаѓа пред нашите очи. Доволно е да се потсетиме на проектот Bada или плагијатот на YotaPhone.

Компания Samsung вновь позарилась на чужие доходы

Услугата за облак игри ќе заврши со сличен неуспех за брендот Samsung. Бидејќи корејската компанија повторно ќе биде изневерена од алчноста. Сите овие идеи што ги нуди производителот се насочени не кон погодност на корисниците, туку кон финансиска добивка. И сега можете да видите како во ѕидовите на Samsung не сакаат да споделуваат информации за спроведувањето на проектот.

 

Земете го сами за да не паднете при одење

 

Доволно е да се погледнат само паметните телевизори на јужнокорејскиот бренд, чија изведба не е доволна ниту за репродукција на филмови во 4K. Да не зборуваме за лансирањето на Android играчките. Потоа, како Xiaomi или чипсетите на Sony, тие лесно можат да репродуцираат големи MKV датотеки. Објаснувањето е едноставно - Samsung не сакаше бесплатно да ги зголеми перформансите на системот. Ако сакате услуга, плаќајте ја вашата ТВ кутија.

Компания Samsung вновь позарилась на чужие доходы

А истото ќе биде и со услугата за облак за игри. Ќе треба да купите специјални подлоги за игри, бидејќи стандардните дефинитивно нема да работат. Ќе ви треба некој вид демодулатор во форма на префикс за да го заштитите корисникот од хакирање. И самите игри ќе чинат како аналози на XBOX или Sony PlayStation.

Прочитајте исто така
влажна пичка убаво изгледа дилетантен мила ужива во оралните игри дава голем удар.
xxx азиски жешко природно тело camgirl закачка пичка.
xxx аматер евра е срање.
Translate »