Beelink GT-KING PRO 2021 me Wi-Fi 6

Cool TV-BOX - Beelink GT-King PRO, vizitoi përmbledhjen tonë një vit më parë. Prandaj, produkti i ri që u shfaq në treg nga marka kineze erdhi si një befasi. Na ofrohet të blejmë Beelink GT-KING PRO 2021 me Wi-Fi 6, i cili paraqitet si një vegël e re. Natyrisht, u bë shumë interesante ajo që ishte aq e veçantë për konsolën e re, për të cilën ata donin deri në 150 dollarë.

 

Specifikimet Beelink GT-KING PRO 2021 me Wi-Fi 6

 

Karakteristikat e hollësishme të këtij TV-Box mund të gjenden këtu, sepse hardueri mbetet i pandryshuar. Në përgjithësi, është e turpshme që shitësit në dyqanet kineze shkruajnë për rritjen e frekuencave të funksionimit të kristalit nga 1.8 në 2.2 GHz. Ky është informacion i rremë. Një ndryshim i rëndësishëm në pajisje është vetëm në mbështetje të Wi-Fi 6. Edhe porti SPDIF, mungesa e të cilit shkruajnë shumë tifozë të markës, nuk u shfaq kurrë në produktin e ri.

Beelink GT-KING PRO 2021 с Wi-Fi 6

Por pjesa e softuerit ka ndryshuar dukshëm për mirë. Dhe ndikon më shumë në cilësinë e riprodhimit të tingullit në formate të ndryshme. Për më tepër, pronari nuk ka nevojë të shpikë asgjë me instalimin e aplikacioneve. E gjithë kjo funksionon jashtë kutisë, e cila është e përshtatshme për fillestarët që nuk janë të ditur në pajisje të tilla. Ne po flasim për mbështetjen për Dolby Audio, DTS Listen, audio me shtatë kanale etj.

Beelink GT-KING PRO 2021 с Wi-Fi 6

Dhe një moment më i këndshëm që do të pëlqejë blerësit është prania e telekomandës më të ftohtë në çantë. Të paktën varianti ynë prej $ 150 i përfshirë G20S PRO, ndriçuar nga drita, xhiroskop dhe kërkim zëri. Për ata që janë të interesuar të njihen me Beelink GT-KING PRO 2021 të ri me Wi-Fi 6, ju rekomandojmë të shikoni rishikimin e videos së kanalit TECHNOZON më poshtë.

 

Lexoni kështu
Translate »