Alien from the future është një film i mrekullueshëm i vitit 2022

Fantastiko-shkencore, në zbatimin e filmave artistikë, po humbet terren vit pas viti. Këtë e thonë jo vetëm kritikët, por edhe shikuesit e zakonshëm. Të cilët "thin hundët" në të gjithë analistët për legjenda të tilla si:

 

  • karboni i modifikuar.
  • Materie e errët.
  • Zgjerimi.

 

Patjetër, pas gjithë këtyre serialeve të lezetshme, nuk ka asgjë për të parë në ekran. Por ka surpriza. Dhe një prej tyre është "I huaj nga e ardhmja". Filmi i vitit 2022 u rrokullis disi pa u vënë re në arkë. Por njohësit e vërtetë të fantashkencës e vunë re atë. Dhe shënohet në rishikimet e tyre. Nuk mund të thuhet se do të bëhet legjendë. Por, kjo është një “frymëmarrje” e freskët për adhuruesit e zhanrit fantashkencë. Pra, filmi do të marrë çmimet e tij në të ardhmen.

Пришелец из будущего – шикарный фильм 2022 года

Alien from the future është një film i mrekullueshëm i vitit 2022

 

Ne duhet t'i bëjmë nderim regjisorit, i cili ka mundur të bëjë saktë aspektin në skenat më të rëndësishme. Sidomos në fillim të filmit. Në të vërtetë, ky episod i vogël ishte në gjendje ta mbante shikuesin në vetë filmin. Në dëshirën për të zbuluar përfundimin, shumëkush duhej ta shikonte filmin deri në fund.

Пришелец из будущего – шикарный фильм 2022 года

Një komplot mjaft interesant, falënderim i veçantë për autorin e filmit. Sa delikate ishte në gjendje të llogariste kufirin midis normës dhe kaosit. Megjithatë, shumë i kënaqur me mungesën e tendencave të modës në kinema. Ku i jepet përparësi LGTB-së. Dhe ky është një plus i majme në favor të fantashkencës.

Пришелец из будущего – шикарный фильм 2022 года

Nga mangësitë - nuk ka marrëdhënie midis së kaluarës dhe së ardhmes. Për të përfunduar komplotin, nuk ka lidhje të mjaftueshme me episodet e hapjes që tërheqin vëmendjen e shikuesit. Plus, fundi është shumë i turbullt. Deri në fund është e paqartë se cili është problemi dhe cila është origjina e tij.

Пришелец из будущего – шикарный фильм 2022 года

Në përgjithësi, për një film artistik, jo për një serial televiziv, Futurecomer është i mirë. Ai e mban shikuesin në pezull gjatë gjithë kohës. Dhe, nuk ka kurrë dëshirë për ta kthyer filmin prapa apo edhe për ta përfunduar atë në fazën e shikimit.

Lexoni kështu
Translate »