Isabella Arantes: Béntang Brasil nalukkeun dunya

Majalah ngagurilap henteu deui di tren - janten kasohor, pasang install Instagram sareng narik perhatian umum. Kitu ogé model novél Isabella Arantes (Isabella Arantes) ti Brazil. Budak awéwé ngaluarkeun poto sareng bahan nyalira ngeunaan mode.

 

Изабелла Арантес (Isabella Arantes)

 

Kusabab kadaptar dina 2013 dina sakedik dipikanyaho dina jaringan sosial, Isabella nampi palanggan nyata 2019 50 ku taun 000. Béntang poéan Brasil ngunggah poto ka jaringan sosial sareng ngabédakeunana baju. Khususna, fashionista ngawakilan merek La Bella, anu diposisikan dina produksi baju jero.

 

Изабелла Арантес (Isabella Arantes)

Isabella Arantes: kahirupan pribadi

Model ieu lahir dina 29 dina Juni 1997 taun (anjeunna nyaéta taun 21). Numutkeun kana mastaka - kanker. Tempat kalahiran sareng tempat cicing - Brazil. Hobi - nari. Perlu dipikanyaho yén béntang Brazil mangrupikeun bagian tina grup tarian Domingao do Faustao. Status perkawinan - henteu kawin. Upami anjeun yakin média, Isabella Arantes menawan kalayan kaindahan-Na anu maén bal pamuter Brasil - Neymar da Silva Dina album poto dina Instagram, dina bagian "pribadi", potona Isabella ngan ukur sareng gantengnya.

 

Изабелла Арантес (Isabella Arantes)

 

Sumber panghasilan utama nyaéta jaringan sosial Instagram. Ibu kota modél kirang langkung 100 rébu pérak. Taun 2019 pikeun Isabella tétéla suksés. Model ieu mangrupikeun sapuluh awéwé anu paling indah di pangeusina. Stylists ngajawab yén béntang anyar ti Brazil ngagaduhan masa depan anu saé.

tingali ogé
pussy baseuh nice pilari dilettante kabogoh mikaresep kaulinan lisan méré niup hébat.
xxx asia awak alam panas camgirl ngagoda péso.
XXX dude euro amatir lebay.
Translate »