Telepon kaméra seukeut Aquos R6 kalayan élmu optik Leica

Sedengkeun pabrikan smartphone ngémutan kumaha cara nempatkeun unit kaméra dina bagian tukang teleponna, Sharp terus mekar nuju kualitas gambar. Telepon kaméra Sharp Aquos R6 kalayan élmu optik Leica bahkan ngaleungitkeun seueur kaméra digital anggaran dina masalah ieu. Numutkeun ka pabrikna, smartphone gaduh unggal kasempetan pikeun mingpin TOP telepon kaméra pangsaéna di dunya.

Камерофон Sharp Aquos R6 с оптикой Leica

Seukeut Aquos R6 kalayan élmu optik Leica - spésifikasi sareng harga

 

Langkung saé dimimitian ku biaya. Di Jepang, produk énggal parantos nyungkeun $ 1056. Ku jalan kitu, Galaxy S21 ngagaduhan harga anu sami. Fokus kana Samsung, anjeun tiasa ngartos sabaraha biaya Sharp Aquos R6 di nagara sanés. Ngan hiji kanyataan teu kedah hilap. Urang Jepang resep naék harga pikeun barang énggal, teras, saatos 3-6 sasih, turun biaya ku 2 kali. Conto anu hadé nyaéta telepon pinter Sony Xperia.

 

Dina hal ciri téknis, Sharp Aquos R6 jelas henteu katukang:

 

Chip Snapdragon 888
mamerkeun OLED, diagonal 6.6 inci
Resolusi sareng pembaruan 2730x1260 sareng 240 Hz
RAM 12 GB LPDDR5
ROM 128 GB UFS 3.1
batre 5000mAh
OS Android 11
kasalametan Scanner Sidik Ultrasonik
panyalindungan IP65 / 68
Ngecas gancang, nirkabel Nya henteu

 

Камерофон Sharp Aquos R6 с оптикой Leica

Fitur utama smartphone Sharp Aquos R6 nyaéta élmu optik Leica anu jujur. Dipasang 20-megapiksel 1 inci. Pabrikanna henteu netepkeun naha éta Vidicon inci atanapi kaisar. Tapi jelas yén matrix bakal langkung ageung tibatan smartphone klasik 1/1.8 ". Sareng ieu mangrupikeun perkawis anu lengkep. Pangiriman cahaya, warna, sareng gambar sadayana langkung saé. Sareng kanggo nambihan padamelan parangkat lunak - anjeun tiasa ngahontal matrik pepelakan.

Камерофон Sharp Aquos R6 с оптикой Leica

Sadayana katingali saé dina gambar sareng dina iklan. Éta tetep ngan ukur nyandak telepon pinter Sharp Aquos R6 janten yakin kana kamampuan nyata telepon kaméra. Moal lami deui ngantosan.

tingali ogé
koméntar
Translate »