Apple tiasa ngadamel artos

2

Analis Apple ngalaporkeun penjualan smartphone kanggo saparapat katukang, masihan manajemén dua warta - saé sareng anu goréng. Tina pakakas mobile tina rencana anu dinyatakeun dina 100 juta unit, tiasa waé ngan ukur 77,3 juta unit - 77% tina inohong anu dimaksud. Nanging, dina hal moneter, kusabab biaya inflated iPhone X anu andalan, merek Amérika tiasa kéngingkeun hasil catetan tina miliar dollar 88,3.

Apple tiasa ngadamel artos

Leres sataun katukang, nalika laporan saparapat pikeun waktos anu sami, accountants ngalaporkeun kauntungan dina 78,4 milyar dolar, anu $ 10 milyar kirang ti taun 2017. Nunjukkeun yén 70% penjualan mangrupikeun penjualan asing.

В компании Apple умеют зарабатывать деньгиTapi awal teuing Apple pikeun muka sampanye, sabab salami sataun, para nasabah teu kedah pindah tina merek murah ka alat mahal. Analis ngaku yén kauntungan perusahaan nyayogikeun smartphone iPhone X patut 999 dollar. Dina watesan jumlah alat anu dijual, dinamika parantos turun. Komputer sareng komputer MAC parantos nyarioskeun, sakumaha dibuktikeun ku jumlahna.

В компании Apple умеют зарабатывать деньгиSedengkeun pikeun kategori "produk séjén", anu kalebet headphone, jam tangan, Apple TV sareng périferal sanés, di dieu, sabalikna, anjeun tiasa ningali kanaékan penjualan ku 36% (5,5 milyar rebu). Kalayan aplikasi Apple, merek ogé tiasa kéngingkeun 18% langkung seueur tibatan dina sateuacana (8,5 milyar rebu).

tingali ogé
koméntar
Translate »