Apple bisa nggawe dhuwit

Analis Apple nglaporake penjualan smartphone nalika waktu kepungkur, menehi manajemen rong warta - apik lan ala. Saka peralatan mobile saka rencana sing diumumake ing unit 100 yuta, bisa ditindakake mung unit 77,3 yuta - 77% saka angka sing dimaksud. Nanging, kanthi istilah babakan dhuwit, amarga biaya iPhone X sing gedhe banget, merek Amerika wis entuk penghasilan rekor 88,3 milyar dolar.

Apple bisa nggawe dhuwit

Setaun kepungkur, nalika laporan prapat taun kanggo wektu sing padha, akauntan nglaporake bathi ing 78,4 milyar dolar, yaiku $ 10 milyar kurang saka taun 2017. Diwenehi yen 70% dodolan yaiku dodolan asing.

В компании Apple умеют зарабатывать деньгиNanging awal banget kanggo Apple mbukak sampanye, amarga suwene setaun, para pelanggan ora pindah saka merek murah kanggo piranti sing larang. Analysts ngaku manawa bathi perusahaan nyedhiyakake smartphone iPhone X sing regane 999. Ing istilah nomer piranti sing adol, dinamika kasebut nolak. Komputer lan smartphone MAC tundhuk karo panjaluk, kaya sing wis kabukten.

В компании Apple умеют зарабатывать деньгиKanggo kategori "produk liyane", kalebu headphone, jam tangan, Apple TV lan periferal liyane, ing kene, sampeyan bisa ndeleng peningkatan dodolan dening 36% (5,5 milyar dolar). Kanthi aplikasi Apple, merek uga entuk penghasil 18% luwih saka ing jaman sadurunge (8,5 milyar dolar).

Maca uga
komentar
Translate »