Amazfit GTS 2e dhe GTR 2e - orë inteligjente për 115 dollarë

1

Kompania kineze Huami ka njoftuar zyrtarisht fillimin e shitjeve të orëve inteligjente të serive Amazfit GTS 2e dhe GTR 2e. Çmimi i pajisjeve është 115 dollarë në Kinë. Duke marrë parasysh funksionalitetin e bollshëm dhe pamjen e shtrenjtë, kostoja është shumë e volitshme.

 

Amazfit GTS 2e и GTR 2e – умные часы за $115

 

Amazfit GTS 2e dhe GTR 2e - orë inteligjente

 

Ekrani AMOLED, rrahjet e zemrës dhe monitorimi i gjumit, zbulimi i ngopjes së oksigjenit në gjak. Shtë e vështirë të imagjinohet një orë inteligjente pa një funksionalitet të tillë. Por produktet e reja kanë një teknologji të re - zbulimin e temperaturës. Termometri i integruar është vërtet i dëshiruar nga shumë përdorues. Amazfit GTS 2e dhe GTR 2e kanë një marrës GPS dhe një modul Wi-Fi. Ekziston mbrojtje nga zhytja afatshkurtër në ujë (5 ATM). Autonomia e Amazfit GTS 2e - 14 ditë, Amazfit GTR 2e - 24 ditë.

 

Amazfit GTS 2e и GTR 2e – умные часы за $115

 

Përveç funksioneve të kërkuara, orët inteligjente duken shumë të paraqitshme. Edhe e shtrenjtë. Trupi elegant elegant dhe rripi i përshtatshëm i zëvendësueshëm shtojnë sofistikimin në pajisjen Amazfit. Sipas dizajnit, GTR 2e ka një rast të rrumbullakosur (të ngjashëm me orën) Amazfit GTR 2)dhe GTS 2e është drejtkëndëshe.

Lexoni kështu
Komente
Translate »