Blerja e pronës në Marbella është një investim i madh

Kosta del Sol nuk është vetëm një nga destinacionet më të njohura turistike, por edhe një mundësi e shkëlqyer për investime në pasuri të paluajtshme. Blerja e një shtëpie këtu mund të sjellë fitime të mira në planin afatgjatë. Dhe ky qytet në Andaluzi është i mrekullueshëm për të jetuar. Prandaj, mund të merret parasysh blerja e një prone për përdorim personal.

Do të jetë e mundur të lidhni një marrëveshje vërtet fitimprurëse nëse kërkoni ndihmë nga profesionistë në fushën e tyre. Nëse keni nevojë për një pronë në Mermer, në vend solomarbellarealty.com/en/ ju mund të gjeni ofertat më të mira.

Arsyet për të blerë pronë në Spanjë

Mundësia për të investuar me fitim para dhe për të organizuar një jetë vërtet të rehatshme - këto janë dy arsyet kryesore për të blerë një shtëpi në Costa del Sol, një nga zonat më të bukura bregdetare në të gjithë Mesdheun.

Blerja përsa i përket investimit në pasuri të paluajtshme ka dy përparësi. Shtëpitë kërkohen nga turistët dhe punëtorët që lëvizin sezonalisht gjatë stinës së ngrohtë. Si rezultat, ka gjithmonë qiramarrës të mjaftueshëm, dhe qiraja po rritet vazhdimisht. Gjithashtu, ndryshe nga disa qytete në Andaluzi, Marbella krenohet me një treg në rritje të pasurive të paluajtshme, si për sa i përket marrëveshjeve ashtu edhe çmimeve.

Vlen të përmendet edhe regjimi tatimor. Nuk është aq fitimprurës sa, për shembull, në Kanarie, por është akoma më tërheqës në krahasim me qytetet më të famshme spanjolle si Madridi, Barcelona, ​​Valencia.

Përfitimet e tjera të blerjes së pronës në Marbella përfshijnë:

  • mundësia e një jetese të rehatshme gjatë gjithë vitit në zonën turistike;

  • duke pasur banesën tuaj në bregdetin e Mesdheut (mund të jetoni këtu gjatë pushimeve tuaja ose të jepni apartamente me qira);

  • klimë përrallore - Marbella ka mesatarisht 330 ditë me diell në vit me një temperaturë mesatare prej 17º.

Klientët mund të gjejnë një mundësi të shkëlqyer pronësie në një zonë turistike dhe të zgjidhin tre probleme njëherësh: të organizojnë të ardhura pasive, të kursejnë pushimet vjetore ose të marrin strehim të rehatshëm për qëndrim të përhershëm.

Blerja dhe shitja e pasurive të paluajtshme luksoze me SOLO Marbella Realty

Blerja e një shtëpie në Marbella është një investim potencialisht fitimprurës. Me një kusht: ju duhet të bëni marrëveshjen e duhur. Specialistët SOLO Marbella Realty t'ju ndihmojë të blini pronën e përsosur me një çmim të drejtë dhe në një vendndodhje të shkëlqyer.

SOLO Marbella Realty ofron shërbimet e avokatëve, kontabilistëve, këshilltarëve tatimorë dhe agjentëve të pasurive të paluajtshme të kualifikuara. Menaxherët e shoqërojnë klientin në të gjitha fazat e investimit, nga gjetja e një shtëpie deri te negociatat, nga blerja aktuale deri te përmbushja e detyrimeve tatimore.

Transparenca e të gjitha proceseve është veçori e punës së kompanisë. Klientët e dinë dhe kuptojnë se si po përparon zgjidhja e çështjes së tyre në çdo fazë. Gjithashtu, kryhen vizita studimore për të lehtësuar vendimin në lidhje me blerjen e pronës në Marbella.

Kompania punon me tregjet dytësore dhe parësore, ne kemi një bazë të madhe partnerësh, bashkëpunojmë me të gjithë zhvilluesit e bregdetit. Baza e të dhënave përmban më shumë se 30 mijë objekte të pasurive të paluajtshme. Kjo do të thotë që kontaktimi me SOLO Marbella Realty garanton zgjedhjen e një opsioni që plotëson të gjitha kërkesat.

Lexoni kështu
Translate »