Caviar - iPhone 12 dina gaya

1

Someday, manajemén perusahaan Apple bakal ngartos yén ku perusahaan Rusia Caviar anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha kali deui dina telepon pinter iPhone. Panginten, parantos dina iPhone 44 urang bakal ningali hasil tina kalakuan téknolog anu hébat sareng désainer. Sadaya banyolan, tapi sakali deui Caviar iPhone 12 katingali sababaraha kali langkung saé tibatan smartphone dina bentuk aslina. Sanaos langkung awis, tapi aya semangat, sareng sanés ngan ukur cap tina jalma anu resep pisan kana artos.

 

Caviar iPhone 12 - leyuran chic pikeun peminat

 

Entong dina ilusi wae - smartphone Caviar iPhone 12 leres-leres dirancang pikeun jalma-jalma anu ngagaduhan artos. Anjeun teu tiasa ngagaleuh gadget sapertos kiridit - teu aya logika. Tag harga tina mérek Rusia keren sapertos kieu:

 

Caviar – iPhone 12 в стильном исполнении

 

Caviar iPhone 12 pérak hideung$5400
IPhone kaviar 12 pérak dina pérak$5900
Caviar iPhone 12 dina titanium hideung$7500
Caviar iPhone 12 dina emas$7500

Minat teu leungit - maka urang bakal teraskeun. Alloy non-ferrous anu mahal anu dianggo dina pembuatan kasus pikeun telepon pinter henteu ngagaduhan peran anu ageung. Ieu mangrupikeun saringan saringan, sapertos Kontrol wajah, ngaleungitkeun panasaran. Fitur utama Caviar nyaéta desain unik produk Apple.

 

Apple kaleungitan langkung ti $ 1 dina panghasilan taunan

 

Sacara umum, héran yén urang Amérika henteu pragmatis. Salami mangtaun-taun aranjeunna gaduh perusahaan dina irung anu ngahasilkeun miliaran dolar tina produkna. Aranjeunna sahenteuna tiasa ngahubungi sareng nyimpulkeun perjanjian. Prinsip. Apple sapinuhna tunduk ka pamaréntahan AS sareng teu dipikaresep satuju damel sareng musuh poténsial. Tapi ieu lirik na. Samentawis waktos éta, Caviar iPhone 12 parantos ningali cahaya panon poé. Sareng aktip dijual. Sareng sanés ngan ukur di Rusia, tapi jauh teuing di luar wates na.

 

Caviar – iPhone 12 в стильном исполнении

 

Éra pisan Caviar henteu ngabagi inpormasi ngeunaan penghasilanana. Urang Amerika bakal ngegel siku parantos lami, diajar ngeunaan milyaran dolar anu leungit unggal taun kusabab aranjeunna pamaréntah pondok.

tingali ogé
koméntar
Translate »