Ukrainiak Albania talde nazionala garaitu zuen: 4-1

Hiru gol jarraian lehen zatian erantzunik gabe - Hau da nola hasi ziren Ukrainako futbol jokalariek Albania talde nazionalaren aurka. Lagunarteko partidu birrindua 4: 1 puntuarekin amaitu zen.

Украина разгромила сборную Албании: 4-1Aurkariaren gola sartu duen lehen gola Evgeny Konoplyankak lortu zuen. Golaren hurrengo bi golak Andrei Yarmolenkok izan zituen. Lehen zatiaren ostean, albaniarrek partida sartu zuten. 89 minutuan, Emanuele Ndoy-k kontua ireki zuen bere taldearen alde. Hala ere, Albaniako selekzioaren zortea hor amaitu zen. Eugene Konoplyankak jaurtiketa bat errepikatu du eta 4 gola sartu dio albaniarrei.

Frantzia eta Ukraina arteko txapelketa jokatu zen Frantzian, Camille Fournier estadioan.

Украина разгромила сборную Албании: 4-1Komunikabideetan adierazi bezala, inork ez zuen espero antzeko kontua Ukrainako futbol jokalarien aldetik. Are gehiago, Andrei Shevchenko atleta mitikoaren ateak zelaira eraman zituztela kontuan hartuta. Espero da ukrainar futbol jokalariek ez dutela golik galtzea lortzen eta herrialdea ospe gorenera eramango dutela.