Amazfit GTS 2e lan GTR 2e - jam tangan cerdas kanthi rega $ 115

1

Perusahaan China Huami resmi ngumumake wiwitan penjualan jam tangan cerdas seri Amazfit GTS 2e lan GTR 2e. Regane gadget $ 115 ing China. Amarga fungsionalitas sing akeh lan tampilan sing larang, biayane terjangkau banget.

 

Amazfit GTS 2e и GTR 2e – умные часы за $115

 

Amazfit GTS 2e lan GTR 2e - jam tangan sing cerdas

 

Layar AMOLED, detak jantung lan ngawasi turu, deteksi saturasi oksigen getih. Sulit mbayangake jam tangan kanthi tanpa fungsi kaya ngono. Nanging produk anyar duwe teknologi anyar - deteksi suhu. Termometer internal wis dikarepake dening akeh pangguna. Amazfit GTS 2e lan GTR 2e duwe panrima GPS lan modul Wi-Fi. Ana pangayoman saka kacilakan jangka pendek ing banyu (5 ATM). Otonomi Amazfit GTS 2e - 14 dina, Amazfit GTR 2e - 24 dina.

 

Amazfit GTS 2e и GTR 2e – умные часы за $115

 

Saliyane fungsi sing dituntut, jam tangan cerdas katon apik banget. Malah larang. Awak logam gaya lan tali sing bisa diganti bisa nambah canggih ing gadget Amazfit. Miturut desain, GTR 2e duwe kotak bunder (padha karo jam tangan Amazfit GTR 2)lan GTS 2e persegi dowo.

Maca uga
komentar
Translate »