Juara Athletics Ex-World Nicholas Bett Mati

Kacilakan mobil nyariosaken jiwa wong saben dina. Lan manungsa nate ngeling-eling masalah kasebut sajrone kedadeyan kasebut nalika kapribaden sing misuwur mati. Kelingan, paling ora Viktor Tsoi - penyanyi rock favorit ing kalangan pemuda 90. Utawa Putri Diana, sing tilar donya ing Paris, amarga kecelakaan mobil. Lintang pop, aktor film, atlit lan politikus - mati ing dalan ora ana sing nylametake. Dadi, ing 7 Agustus 2018 taun, atlit legenda Nicholas Bett tiwas.

Juara Athletics Ex-World Nicholas Bett Mati

Juara donya ing hurdling tilar donya nalika umur enom - 28 taun. Miturut layanan pers IAAF, kacilakan kasebut dumadi ing sisih lor-kulon Kenya, ing Nadi.

Экс-чемпион мира по лёгкой атлетике Николас Бетт погиб

Versi resmi - aku ora ngatur mobil.

Media nyatakake yen mantan juara dunia ing atletik Nicholas Bett, sawise bali saka kompetisi sabanjure sing ditindakake ing Afrika, entuk mburi mobil. Cuaca kabut lan trek teles bisa nggawe darurat. Mobil mabur menyang selokan.

Экс-чемпион мира по лёгкой атлетике Николас Бетт погибNicholas Bett entuk reputasi ing dunya ing Beijing, ing 2015 dheweke entuk medali emas. Ing jarak 400 meter, kenyan nyetel cathetan. Mesthine manawa atlit 28 taun-lawas dadi juara pertama ing sejarah Kenya kanthi jarak kurang saka 800 meter.

Maca uga
komentar
Translate »