Apa OnePlus Band dadi pesaing Xiaomi Mi Band 5?

1

Tanpa pengalaman ing wilayah apa wae, sampeyan bisa ngluncurake produk ing pasar miturut rong skenario. Gawe sing anyar lan unik. Utawa, njupuk ide pesaing, ubah lan presentasi nganggo logo sampeyan dhewe. Corporation BBK, sawise ngumumake mbebasake OnePlus Band, mutusake pilihan kaping telu. Jupuk Xiaomi Mi Band 5 minangka basis lan dadi luwih adhem. Yen dideleng saka penampilan kasebut, pabrikan kasebut ragu-ragu suwe lan ora nggawe salinan jam tangan Xiaomi sing legendaris.

 

Apa OnePlus Band dadi pesaing Xiaomi Mi Band 5?

 

Insider Ishan Agarwal nulis ing Twitter manawa produk anyar kasebut dadi pesaing langsung menyang Xiaomi Mi Band 5 babagan fungsi lan rega. Layar AMOLED 1.1 inci, proteksi IP68, ngawasi detak jantung. Malah ana netepake saturasi oksigen getih. OnePlus Band regane $ 35.

OnePlus Band – конкурент Xiaomi Mi Band 5?

Ing kene ora ana tandhing kompetisi karo Xiaomi Mi Band 5. Yen mung amarga fungsi OnePlus Band luwih menarik. Kanggo seneng lengkap, mung modul NFC sing ilang. Lan isin yen pabrikan ora ngerteni iki. Sawise kabeh, kabeh jagad wis suwe ganti teknologi nirkabel iki. Ayo Band OnePlus regane $ 5 luwih. Nanging luwih apik kanggo para pembeli. Muga-muga ora beda XiaomiOnePlus ora bakal macet karo siji desain, nanging bakal ngeculake produk sing luwih menarik.

Maca uga
komentar
Translate »