Oekraïne versloeg het nationale team van Albanië: 4-1

Drie doelpunten op rij in de eerste helft zonder een antwoord - zo begonnen Oekraïense voetballers de wedstrijd tegen het nationale team van Albanië. De verpletterende vriendschappelijke wedstrijd eindigde met de score 4: 1 - zei de Oekraïense voetbalbond.

Украина разгромила сборную Албании: 4-1Het eerste doelpunt in het doel van de tegenstander werd gescoord door Evgeny Konoplyanka. De volgende twee doelpunten in het doel waren dankzij Andrei Yarmolenko. Na de eerste helft deden de Albanezen mee. Op de 89 minuut opende Emanuele Ndoy een account ten gunste van zijn team. Daar eindigde het geluk van het nationale team van Albanië. Eugene Konoplyanka herhaalde een schot op doel en scoorde het 4-doel voor de Albanezen.

De kampioenswedstrijd tussen Albanië en Oekraïne vond plaats in Frankrijk, in het Camille Fournier Stadium.

Украина разгромила сборную Албании: 4-1Zoals opgemerkt in de media, verwachtte niemand een soortgelijk account van Oekraïense voetbalspelers. Zelfs rekening houdend met het feit dat de afdelingen van de legendarische atleet Andrei Shevchenko het veld op gingen. Het is te hopen dat Oekraïense voetballers hun talent voor het scoren van doelpunten niet zullen verliezen en het land naar de top van roem zullen leiden.