Ukraina beseiret landslaget i Albania: 4-1

Tre mål på rad i første omgang uten svar - slik begynte ukrainske fotballspillere kampen mot landslaget i Albania. Den knusende vennskampen endte med scoringen 4: 1 - sa det ukrainske fotballforbundet.

Украина разгромила сборную Албании: 4-1Det første målet i motstanderens mål ble scoret av Evgeny Konoplyanka. De to neste målene i målet var takket være Andrei Yarmolenko. Etter første omgang kom albanerne med i spillet. I løpet av 89-minuttet åpnet Emanuele Ndoy en konto til fordel for laget sitt. Der endte imidlertid flaksen til landslaget i Albania. Eugene Konoplyanka gjentok et skudd på mål og scoret 4-målet til albanerne.

Mesterskapsspillet mellom Albania og Ukraina fant sted i Frankrike, på Camille Fournier Stadium.

Украина разгромила сборную Албании: 4-1Som bemerket i media, var det ingen som forventet en lignende konto fra ukrainske fotballspillere. Selv med hensyn til at avdelingene til den legendariske atleten Andrei Shevchenko tok seg til banen. Håpet er at ukrainske fotballspillere ikke mister sin evne til å score mål og vil føre landet til toppen av berømmelsen.