Chery Omoda 5 - e re, me stil, e dëshirueshme

Fabrika kineze e makinave Chery ka kënaqur blerësit potencial me krijimin e saj të radhës. Kompania jo vetëm që ka mësuar se si të bëjë makina të besueshme. Tani prodhuesi krenohet me një dizajn shumë të lezetshëm. Chery Omoda 5 duket më mbresëlënëse se Land Rover i përditësuar ose Porsche Cayenne. Është e qartë se makinat e listuara janë të një klase më të lartë. Por në pamje, dua t'i jap përparësi Chery-t të ri. Dhe kjo është një tjetër "thirrje" për prodhuesit evropianë.

 

Chery Omoda 5 - kryqëzimi i lakmuar

 

Këtu, blerësi pret menjëherë për 7 nivele të ndryshme të rregullimit. E cila është shumë e përshtatshme, për shembull, për buxhetin e blerësit. Indeksi 230T mori 4 modele. Të gjithë ata kanë një motor 1.5 litërsh turbo dhe një kuti ingranazhi CVT. Motorët 156 kuaj fuqi, çift rrotullues 230 Nm. Dallimi është në paraqitjen e makinave me pajisje multimediale, dekorimin e brendshëm dhe dekorimin e jashtëm. Modelet 230T fillojnë nga 15 dollarë amerikanë (në Kinë).

Chery Omoda 5 – новый, стильный, желанный

Versionet me indeksin 290T përfaqësohen nga tre modele. Ata kanë një motor të përforcuar 1.6 litërsh me turbocharged që është në gjendje të japë 197 kuaj fuqi. Çift rrotullues 290 Nm. Transmision robotik, me 7 shpejtësi, me tufë të dyfishtë. Çmimi i Chery Omoda 5 me indeksin 290T është nga 19000 dollarë (në Kinë).

Lexoni kështu
Translate »