A është OnePlus Band një konkurrent i Xiaomi Mi Band 5?

Pa përvojë në ndonjë fushë, është e mundur të lançohen produkte në treg sipas dy skenarëve. Krijoni diçka të re dhe unike. Ose, merrni idenë e një konkurrenti, transformojeni atë dhe paraqiteni nën logon tuaj. Korporata BBK, pasi njoftoi lëshimin e OnePlus Band, vendosi për opsionin e tretë. Merrni Xiaomi Mi Band 5 si bazë dhe bëjeni atë më të freskët. Duke gjykuar nga pamja, prodhuesi hezitoi për një kohë të gjatë dhe nuk bëri një kopje të orës legjendare Xiaomi.

 

A është OnePlus Band një konkurrent i Xiaomi Mi Band 5?

 

Insajderi Ishan Agarwal shkroi në Twitter se produkti i ri është një konkurrent i drejtpërdrejtë i Xiaomi Mi Band 5 për sa i përket funksionalitetit dhe çmimit. Ekrani AMOLED 1.1 inç, mbrojtja IP68, monitorimi i rrahjeve të zemrës. Ekziston edhe një përcaktim i ngopjes së oksigjenit në gjak. OnePlus Band është me çmim 35 dollarë.

OnePlus Band – конкурент Xiaomi Mi Band 5?

Nuk ka asnjë shenjë konkurrence me Xiaomi Mi Band 5 këtu. Vetëm sepse funksionaliteti i OnePlus Band është shumë më interesant. Për lumturi të plotë, vetëm moduli NFC mungon. Dhe është turp që prodhuesi nuk e parashikoi këtë. Mbi të gjitha, e gjithë bota ka kaluar prej kohësh në këtë teknologji wireless. Le që OnePlus Band të kushtojë 5 dollarë më shumë. Por ishte shumë më interesante për blerësit. Le të shpresojmë se ndryshe nga XiaomiOnePlus nuk do të mbërthehet me një dizajn, por do të nxjerrë produkte më interesante.

Lexoni kështu
Translate »