Planeti Nibiru - rruga për në fund të botës

Edhe një herë, grupe shkencëtarësh dhe ufologësh pretendojnë se planeti Nibiru po i afrohet Tokës, e cila do të shkatërrojë sistemin diellor. Për më tepër, videot me anije fluturuese të huaja në qiell godasin rrjetet sociale. Dhe tërmetet e shpeshta dhe shpërthimet vullkanike në Azi janë duke u bërë parakushte për fundin e botës.

Planet Nibiru - ekran i shkëlqyeshëm

Filloni duke kërkuar përgjigjet se kush janë këta njerëz: një "grup shkencëtarësh", "ufologë" ose "ekspertë". Theshtë e pamundur të gjesh emrin e profesorit të fizikës ose astronomisë në listën e "shkencëtarëve". Jehona e Planet X janë në dispozicion në internet në CNN. Ku është profesori Ethan Trowbridge, supozon vetëm praninë e Nibiru, por faktet janë zero.

Планета Нибиру – путь к концу света

Një katastrofë globale është një ekran i shkëlqyeshëm për mashtrime financiare

Por Anatoly Wasserman, Odessa, i njohur për ukrainasit, është i sigurt se "të huajt" dhe "Nibiru" po përballen me një krizë të re globale ekonomike. Sistemi financiar i FMN-së përsëri në vitin 2008, i plasaritur dhe një rënie është e pashmangshme. Në të vërtetë, për vite 10, Shtetet e Bashkuara nuk e kanë korrigjuar situatën në tregun e vet.

Планета Нибиру – путь к концу светаAta filluan të flasin për një krizë të re në fillim të 2018, kur analisti i Bankës së Amerikës Michael Hartnett bëri një deklaratë të bujshme. Lajmet në media nuk zgjatën shumë. Vendin e problemit financiar e zuri “i dërguari i apokalipsit” - Planet Nibiru.

Në këtë situatë, është më mirë të mos i nënshtroheni panikut, por të filloni përgatitjen për periudha të vështira. Ekonomisti Bjellorusi Leonid Zlotnikov rekomandon shlyerjen e shpejtë të të gjitha kredive dhe të mos marrë më borxhe me bankat. Dhe ai këshillon të kurseni financat e tepërta në monedhat e huaja 3-4 dhe të mos harroni për rezervat e produkteve në qilar.

Lexoni kështu
Komente
Translate »