Apple Power Bank MagSafe pikeun iPhone 12

Solusi anu pikaresepeun ditawarkeun ku Apple ka para penggemarna. Batré éksternal MagSafe pikeun telepon pinter iPhone 12 ningali cahaya panon poé. Biaya barang énggalna ngan ukur $ 99. Anéh éta ...
Translate »