Amazfit GTS 2e sareng GTR 2e - jam tangan pinter pikeun $ 115

1

Perusahaan Cina Huami sacara resmi ngumumkeun mimiti penjualan jam tangan pinter séri Amazfit GTS 2e sareng GTR 2e. Harga gadgetna $ 115 di Cina. Kumargi fungsina anu réa sareng penampilan anu mahal, biayana lumayan mahal.

 

Amazfit GTS 2e и GTR 2e – умные часы за $115

 

Amazfit GTS 2e sareng GTR 2e - jam tangan pinter

 

Layar AMOLED, detak jantung sareng monitoring bobo, deteksi jenuh oksigén getih. Hésé ngabayangkeun jam tangan pinter tanpa fungsionalitas sapertos kitu. Tapi produk énggalna ngagaduhan téknologi énggal - deteksi suhu. Térmométer internal memang dipikahoyong ku seueur pangguna. Amazfit GTS 2e sareng GTR 2e ngagaduhan panarima GPS sareng modul Wi-Fi. Aya perlindungan tina perendaman jangka pondok dina cai (5 ATM). Otonomi Amazfit GTS 2e - 14 dinten, Amazfit GTR 2e - 24 dinten.

 

Amazfit GTS 2e и GTR 2e – умные часы за $115

 

Salaku tambahan kana fungsi anu dipenta, smartwatch katingali pisan presentable. Komo mahal. Awak logam gaya sareng tali anu tiasa diganti tiasa nambihan ka canggihna kana gadget Amazfit. Ku desain, GTR 2e ngagaduhan kotak buleud (sami sareng jam tangan Amazfit GTR 2)sareng GTS 2e segi opat.

tingali ogé
koméntar
Translate »