Israel nyiapkeun cryptocurrency sorangan

1

Pasar cryptocurrency parantos ngageter ékonomi ékonomi Israél. Kamari, Perdana Menteri, Benjamin Netanyahu, ngumumkeun henteu nampi-sade kana popularizing Bitcoin di nagara éta sareng akibat anu parah pikeun bank. Sareng ayeuna, Menteri Keuangan nagara urang nuju ngenalkeun cryptocurrency sorangan kana sirkulasi.

Israel nyiapkeun cryptocurrency sorangan

Numutkeun kana pernyataan resmi, sekelér éléktronik direncanakeun pikeun dilebetkeun dina waktu caket. Numutkeun pernyataan ku pejabat luhur nagara, tindakan sapertos kieu dijelaskeun ku panurunan kas sareng transisi ka mata uang digital. Henteu direncanakeun pikeun ngawatesan siklus éléktronik - Warga Israél bébas ngarobih artos, ogé ngalaksanakeun transaksi kauangan.

Израиль готовит собственную криптовалюту

Anu diperhatoskeun, ngenalkeun cryptocurrencies 2 milik negara sabulan anu kapengker diumumkeun ku para ahli kauangan finansial Cina anu ngaduga perkenalan mata uang digital di nagara-nagara maju, dimana jumlah duit tunai henteu langkung rendah ti sanes artos. Jeung di dieu aya kembang kahiji - Israel, Swédia, Dénmark.

Henteu écés naon kauntungan anu bakal aya pikeun pangeusi nagara, sabab laju tukeur direncanakeun supados aya dina tingkat sistem moneter sorangan, sareng nagara bakal tumindak salaku regulator. Éta geuwat janten écés anu aya dina tukangeun éta inovasi.

 

tingali ogé
koméntar
Translate »