Jawara Athletics Ex-World Nicholas Bett Mati

Kacilakaan mobil nyarios nyawa jalma puluhan unggal dinten. Sareng umat manusa ngan ukur masalah dina kasus éta nalika kapribadian anu kondang maot. Ngelingan, sahenteuna Viktor Tsoi - saurang penyanyi rock anu dipimilik ku para nonoman ti 90's. Atanapi Putri Diana, anu pupus di Paris, dina kacilakaan mobil. Béntang pop, aktor pilem, atlit sareng politikus - maot di jalan-jalan teu aya ogé. Jadi, dina 7 Agustus 2018 taun, atlit legenda Nicholas Bett diliwatan.

Jawara Athletics Ex-World Nicholas Bett Mati

Jawara dunya dina hurdling maot dina yuswa anom - 28 taun. Numutkeun kana layanan pencét IAAF, kacilakaan kajantenan di beulah kalér-Kenya, di Nadi.

Экс-чемпион мира по лёгкой атлетике Николас Бетт погиб

Versi resmi - kuring henteu ngatur mobil.

Média nyatakeun yén urut juara dunya dina olahraga Nicholas Bett, saatos uih ti kompetisi saatosna diayakeun di Afrika, ngagaduhan tukang kabayang mobil. Cuaca halimun sareng jalur baseuh tiasa nyiptakeun darurat. Mobilna angkat ka jero parit.

Экс-чемпион мира по лёгкой атлетике Николас Бетт погибNicholas Bett nampi Kinérja di dunya, di 2015 anjeunna nampi medali emas. Dina jarak 400 meter, Kenyan nyetél catetan. Diingetkeun yén atlit 28 taun lami janten juara munggaran dina sajarah Kenya dina jarak kirang langkung 800 méter.

tingali ogé
koméntar
Translate »