Planet Nibiru - jalan ka tungtung dunya

Sakali deui, kelompok ilmuwan sareng ufologist ngaku yén planét Nibiru caket Bumi, anu bakal ngancurkeun sistem tatasurya. Sumawona, pidio sareng kapal asing anu ngapung di langit janten jaringan sosial. Sareng gempa sering sareng anu ngaluuhan gunungapi di Asia janten prasyarat pikeun tungtung dunya.

Planet Nibiru - layar anu saé

Mimitian ku milarian jawaban saha jalma ieu: nyaéta "kelompok élmuwan," "ufologist," atanapi "ahli." Teu mungkin pikeun mendakan nami profesor fisika atanapi astronomi dina daptar "élmuwan". Gema Planet X sayogi online dina CNN. Dimana Professor Ethan Trowbridge, ngan ukur nanggung ayana Nibiru, tapi kanyataanna enol.

Планета Нибиру – путь к концу света

Kacilakaan global mangrupikeun layar anu saé pikeun panipuan finansial

Tapi Anatoly Wasserman, Odessa, anu dikenal ku Ukraina, yakin yén "makhluk asing" sareng "Nibiru" ngadangu krisis ékonomi global anyar. Sistem finansial IMF deui dina taun 2008, retak, sareng ragrag teu tiasa dilawan. Mémang, pikeun taun 10, Amérika Serikat henteu ngabenerkeun kaayaan di pasar sorangan.

Планета Нибиру – путь к концу светаAranjeunna ngamimitian ngobrol ngeunaan krisis anyar di awal 2018, nalika analis Bank of America Michael Hartnett ngadamel pernyataan sensasional. Berita dina média média henteu tahan. Tempat masalah kauangan dicandak ku “utusan wahyu” - Planet Nibiru.

Dina kaayaan ieu, langkung hadé henteu pasrah ka panik, tapi pikeun ngamimitian nyiapkeun jaman saé. Ahli ekonomi Bélarus Leonid Zlotnikov nyarankeun pikeun mayar sadaya hutang gancang sareng henteu deui utang sareng bank. Sareng anjeunna narosikeun pikeun ngahemat kaunggulan artos dina mata uang asing 3-4 sareng henteu hilap deui ngeunaan saham produk di goah.

tingali ogé
koméntar
Translate »