Ukraina besegrade Albaniens landslag: 4-1

Tre mål i rad under första halvlek utan svar - det här är hur ukrainska fotbollsspelare började matchen mot landslaget i Albanien. Den krossande vänskapsmatchen slutade med poängen 4: 1 - sade ukrainska fotbollsförbundet.

Украина разгромила сборную Албании: 4-1Det första målet i motståndarens mål fick mål av Evgeny Konoplyanka. De två nästa målen i målet var tack vare Andrei Yarmolenko. Efter första halvlek kom albanierna med i spelet. Vid 89-minuten öppnade Emanuele Ndoy ett konto till förmån för sitt team. Men lyckan till landslaget i Albanien slutade där. Eugene Konoplyanka upprepade ett skott på mål och gjorde 4-målet till albanerna.

Mästerskapet mellan Albanien och Ukraina ägde rum i Frankrike på Camille Fournier Stadium.

Украина разгромила сборную Албании: 4-1Som anges i media förväntade ingen sig ett liknande konto från ukrainska fotbollsspelare. Till och med med hänsyn till det faktum att avdelningarna för den legendariska idrottsman Andrei Shevchenko tog sig till planen. Förhoppningen är att ukrainska fotbollsspelare inte kommer att förlora sitt spel för att göra mål och kommer att leda landet till toppen av berömmelsen.