Israel wis nyiapake cryptocurrency dhewe

1

Pasar cryptocurrency wis nggegirisi ekonomi Israel. Wingi, Perdana Menteri, Benjamin Netanyahu, ngumumake keslametan babagan popularizing Bitcoin ing negara kasebut lan konsekuensi elek bank-bank. Lan saiki, Menteri Keuangan negara nimbang ngenalake cryptocurrency dhewe menyang sirkulasi.

Israel wis nyiapake cryptocurrency dhewe

Miturut pratelan resmi, sekelare elektronik direncanakake kanggo dilebokake ing wektu sing cedhak. Miturut pernyataan saka pejabat ndhuwur negara, tumindak kasebut diterangake kanthi nyuda dhuwit lan transisi menyang mata uang digital. Ora direncanakake kanggo mbatesi dhuwit sithik elektronik - Warga Israel bebas ngonversi mata uang, uga nindakake transaksi finansial.

Израиль готовит собственную криптовалюту

Sing penting, introduksi cryptocurrencies 2 ing negara kepungkur, saiki wis diumumake dening ahli finansial China sing mbantah introduksi mata uang digital dhewe ing negara-negara maju, ing ngendi turnover awis luwih murah tinimbang dudu dhuwit. Lan kene kembang pisanan - Israel, Swedia, Denmark.

Ora jelas apa mupangat kanggo para pedunung ing negara kasebut, amarga tingkat pertukaran kasebut direncanakake kanggo disetel ing tingkat sistem dhuwit dhewe, lan negara kasebut bakal tumindak minangka pengatur. Iki banjur dadi jelas sapa sing ana ing mburi inovasi kasebut.

 

Maca uga
komentar
Translate »