Makina elektrike kompakte në 2022

Mini-makina ikonë BMW Isetta shënoi fillimin e një dege të tërë të transportit portativ. Sigurisht, "motoret bavareze" po përpiqen të harrojnë pasardhësit e tyre. Por kompanitë e tjera, tashmë në vitin 2022, vendosën të rishpiknin mini-transportin. Vetëm lëvizja për makinat nuk do të jetë energji nga një motor benzine, por energji elektrike nga bateritë.

 

Italian Microlino - një kopje e BMW Isetta

 

Makina në miniaturë Microlino është montuar në Torino (Itali). Makina elektrike është projektuar për segmentin buxhetor të shoferëve. Microlino funksionon me bateri dhe mund të përshkojë 230 kilometra me një karikim të vetëm. Shpejtësia maksimale është 90 km/h. Çmimi i risisë është 12 euro.

Компактные электрические автомобили 2022 года

Për madhësinë e saj kompakte, mikromakina është shumë e qëndrueshme në rrugë. Dhe në përgjithësi, ka performancë të mirë dinamike. Microlino është i lehtë për t'u parkuar në zonat urbane dhe është i gjerë dhe i lehtë për t'u drejtuar. Ekziston edhe një airbag (në timon për shoferin). Dimensionet e automjetit:

 

  • Gjatësia - 2519 mm.
  • Gjerësia - 1473 mm.
  • Lartësia - 1501 mm.

 

Kineze Chery QQ Ice Cream Joyous Peach - një makinë për femra

 

Makina në miniaturë është prodhuar në një version me tre dyer dhe do të strehojë 4 persona. Për sa i përket dimensioneve, është identik me Smart, vetëm se duket më mbresëlënës. Në përgjithësi, pamja e Chery QQ Ice Cream është magjepsëse. Makina elektrike duket e lezetshme nga ana, si një makinë sportive. Nga rruga, dhe në pistë, ai mund të tregojë rezultatin. Shpejtësia maksimale është 100 km/h. Rezerva e energjisë - 120-170 km. Dimensionet:

 

  • Gjatësia - 2980 mm.
  • Gjerësia - 1496 mm.
  • Lartësia - 1637 mm.

Компактные электрические автомобили 2022 года

Çmimi i Chery QQ Ice Cream varion nga 5900 deri në 7400 dollarë amerikanë. Kostoja ndikohet nga pajisja dhe fuqia e motorit elektrik. Ky model i një makine elektrike është më shumë si një projektues. Ku blerësi mund të vijë në një shitës makinash dhe të mbledhë në mënyrë të pavarur një automjet në miniaturë për vete (ose për një dhuratë).

 

Makina elektrike e skuadrës holandeze mund të drejtohet pa patentë

 

Versioni buxhetor i makinës elektrike është më shumë si një karrocë e kohës cariste. Bazë e ulët e rrotave, kabinë e lartë e tejdukshme. Baby Squad është ndryshe nga çdo automjet tjetër. Pjesa më e mirë është se nuk ju nevojitet patentë shoferi për ta drejtuar atë. Të paktën brenda BE-së.

Компактные электрические автомобили 2022 года

Si bazë u mor ATV, i cili u hodh në majë të kabinës dhe u rikonfigurua sistemi i kontrollit. Kjo dëshmohet nga stabiliteti i lartë në rrugë dhe lehtësia e menaxhimit. Çmimi i makinës elektrike Squad është 6250 Euro. Shpejtësia maksimale është 80 km/h. Rezerva e energjisë - 100 km. Nëse porosisni opsionin "bateri diellore në vend të çatisë", mund të rrisni diapazonin e lundrimit me 20-30 km.

Lexoni kështu
Translate »