Mike Tyson VS Roy Jones: kush do të fitojë

875

Media mori informacion në lidhje me tarifat e boksierëve të mëdhenj të botës të cilët janë të destinuar të takohen në ring. Mike Tyson VS Roy Jones - nëse, kush tjetër nuk e di. Për luftën, Mike Tyson do të marrë 10 milion dollarë amerikanë, dhe Roy Jones do të marrë vetëm 3 dollarë. Por organizatorët u premtuan luftëtarëve një përqindje të pagës për shikim (transmetim video në internet i luftës).

 

Майк Тайсон VS Рой Джонс: кто победит

 

Mike Tyson VS Roy Jones: kush do të fitojë

 

Sipas organizatorëve, lufta do të jetë një luftë ekspozite, pasi të dy luftëtarët përfunduan karrierën e tyre. Vetëm kjo është e vështirë të besohet, pasi që të dy kundërshtarët nuk janë mësuar të humbin. Plannedshtë planifikuar të mbahen 8 raunde prej 2 minutash. Lufta do të zhvillohet natën e 28-29 nëntorit 2020 në Los Angeles.

 

  • Mike Tyson. Mosha - 54 vjeç. Karriera përfundoi më 11 qershor 2005. U zhvilluan 58 beteja (50 fitore, 44 fitore me nokaut).
  • Roy Jones Jr Mosha - 51 vjeç. Përfundoi karrierën e tij më 8 shkurt 2018. Bënë 75 luftime (66 fitore, 47 prej tyre me nokaut).

 

Майк Тайсон VS Рой Джонс: кто победит

 

Duke gjykuar nga numri i fitoreve të nokautit, lufta Mike Tyson VS Roy Jones premton të jetë spektakolare. Dhe të bësh një zgjedhje në favor të njërit prej boksierëve është shumë, shumë e vështirë. Mike dhe Roy janë atletë të shkëlqyeshëm emrat e të cilëve do të mbeten përgjithmonë në historinë e shoqërisë njerëzore.

 

Mbetet të presim duelin. Unë do të doja të besoja se transmetimi në internet i betejës do të jetë i disponueshëm në të gjitha vendet. Kështu që njerëzit jashtë Amerikës mund ta shohin gjithashtu këtë konkurs madhështor TV 4K.

Lexoni kështu
Komente
Translate »