OnePlus Band - nandingan Xiaomi Mi Band 5?

1

Henteu gaduh pangalaman di daérah mana waé, dimungkinkeun pikeun ngaluncurkeun produk dina pasaran numutkeun dua skénario. Ngadamel anu énggal sareng unik. Atanapi, candak ideu pesaing, robih sareng teraskeun kana logo anjeun nyalira. Corporation BBK, parantos ngumumkeun pelepasan OnePlus Band, mutuskeun pilihan anu katilu. Candak Xiaomi Mi Band 5 salaku dasar sareng jantenkeun langkung tiis. Ditilik tina penampilanna, pabrikna lila-lila ogé henteu ngadamel salinan jam tangan Xiaomi anu legendaris.

 

OnePlus Band - nandingan Xiaomi Mi Band 5?

 

Insider Ishan Agarwal nyerat dina Twitter yén produk anyar mangrupikeun pesaing langsung ka Xiaomi Mi Band 5 dina hal fungsionalitas sareng harga. Layar AMOLED 1.1 inci, perlindungan IP68, monitoring denyut jantung. Bahkan aya tekad jenuh oksigén getih. Harga OnePlus Band nyaéta $ 35.

OnePlus Band – конкурент Xiaomi Mi Band 5?

Teu aya tanda persaingan sareng Xiaomi Mi Band 5 di dieu. Upami ngan ukur kusabab fungsina OnePlus Band langkung pikaresepeun. Pikeun kabagjaan lengkep, ngan modul NFC anu leungit. Sareng éra yén produsénna henteu ngarep-ngarep ieu. Barina ogé, sakumna dunya parantos lami ngalih kana téknologi nirkabel ieu. Hayu OnePlus Band hargana $ 5 langkung. Tapi éta langkung narik pikeun pembeli. Hayu urang ngarepkeun anu henteu sapertos XiaomiOnePlus moal nyangkut sareng hiji desain, tapi bakal ngaleupaskeun produk anu langkung pikaresepeun.

tingali ogé
koméntar
Translate »