Program pikeun visi: pangobatan, pamulihan

Koréksi visi laser anu hadé sareng, paling penting, efektif. Tapi mahal. Aya solusi anu saderhana anu diakui ku oculists nganggo huntu anu parah. Barina ogé, program saderhana pikeun visi ngarobih dokter anu panghasilan stabil.

Janten, tugas hiji jalma nyaéta kéngingkeun hasilna anu dipikahoyong kalayan biaya waktos minimal. Setuju, nginum obat mandiri nyalira - saminggu atanapi dua, sareng kahayangna leungit. Kusabab eta, nawiskeun solusi anu pangbasajanna anu peryogi maksimal menit 5-7 unggal dinten.

Program pikeun visi: smartphone

Mata Latihan PRO mangrupikeun aplikasi anu saderhana sareng gratis anu, dibandingkeun sareng pesaing, henteu ngabom ku pangguna iklan. Téhnik gampang, visual sareng iringan sora - sadayana dilakukeun pikeun jalma sareng tujuanana. Anjeun tiasa ngundeur program tina Google Play Store atanapi App Store.

 

Программа для зрения: лечение, восстановление

 

Kurangna program pikeun smartphone dina saringan panon anu kaleuleuwihan. Barina ogé, pangguna ilaharna henteu kedah ningalikeun layar telepon. Dina tampilan leutik, gambar éta rumeuk, ku kituna kami nyarankeun yén anjeun émut latihan sareng, fokus kana soundtrack, ngalakukeun tugas sanaos ningali layar smartphone.

Program pikeun visi: komputer (laptop)

Tina solusi gratis, Mata Korektor ditetepkeun ogé. Program ieu diciptakeun ku padika Norbekov, nganggo pangaruh gambar SIRDS. Gambar tilu diménsi, gambar stereo. Mimiti hese, tapi sacara harfiah saatos hiji atanapi dua kelas pangguna bakal ngaleungitkeun kasulitan.

Vérsi keretas

Solusi pangsaéna. Gambar anu gampang diinget-émut, bahkan jalma anu ningali anu kirang tanpa kacamata, bakal terangkeun naon anu kudu dilakukeun. Gimnastik basajan sareng henteu nyandak langkung ti 5 menit kanggo réngsé. Éta hadé ngagabungkeun versi kertas sareng program visi dina PC. Gambar Stereo tambah latihan bakal nambahan efisiensi.

Nalika ngabéréskeun tugas, dokter nyarankeun ngawaskeun asor murid sareng nyegah pangatusan.

Программа для зрения: лечение, восстановление

 

Upami tiasa, kumbah ramo anjeun nganggo cai haneut sareng tihang ku anduk. Upami anjeun ngarasa sensasi anu motong, tutup panon anjeun caket sareng cobian pikeun bersantai. Program pikeun visi dina smartphone atanapi PC nahan perhatian, janten cobi diajar sadayana latihan sareng ngalaksanakeunana, paduli layar.

Coba méakkeun kelas énjing nalika otot panon dina kaayaan anu santai. Entong reureuh - latihan dilakukeun unggal dintenna. Upami anjeun ngaharepkeun sareng parantos waktos bébas, anjeun tiasa ngalakukeun latihan panon dugi ka dua kali sadinten.

tingali ogé
koméntar
Translate »