Kepiye perang pisanan sawise Joshua abot sawise Klitschko: foto

790

Petinju Inggris sing kondhang ing kondhisi Inggris, Anthony Joshua, menang maneh kamenangan awal ing tanding karo pesaing saka Kamerun - Carlos Takama. Perangan kasebut dumadi ing Stadion Millenium ing ibukutha Wales, Cardiff. Kelingan yen kita ngomong babagan wong Inggris sing padha, sing taun 29 April 2017 kanthi kalah teknis ing Stadion Wembley ing London, menang pertandhingan nglawan Wladimir Klitschko.
boxingAhli olahraga nemokake akeh keanehan ing tandhing atlit abot saka Albion foggy karo Afrika tengah. Minangka ternyata, pelatih Anthony Joshua lagi nyiapake atlit supaya perang karo profesional Bulgaria, Kurbat Pulev, sing amarga cedera, ilang lomba 12 dina sadurunge Piala Dunia. Supaya ora mbatalake kompetisi, para panitia nganakake golek mungsuh kanggo wong Inggris kasebut. Ternyata angel golek sing abot, lan uga sing paling dhuwur, mula dheweke terus netep ing Kamerun.
Perang kasebut dadi menarik kanggo para penggemar, sing wis ana ing babak 4 ngapresiasi latihan lan kekuwatan petinju Afrika, sing ngalahake Briton. Nanging, ing babak kaping sepuluh, nasib saya pindhah menyang wong Inggris, sing pungkasane menang perang amarga pamrih wasit. Ditemoni umpan balik saka para pamirsa ing jaringan sosial, Takam terus mlaku lan bisa nerusake pertandingan kasebut, saengga takon pitakon sing ora kepenak karo para penganjur turnamen.
Miturut juara, kekurangan persiyapan nyegah Kamerun ora kalah. Staff pelatih nyiapake Joshua kanggo perang karo Kurbat Pulev rong meter, ngganti sikap lan pukulan kanggo tuwuh mungsuh. Mungkin kerja ing sparring karo wong cilik bakal mbantu atlit kasebut nggawe Afrika sadurunge. Nanging kaya sing dingerteni, para pemenang ora diadili - sabuk juara lan keprungu keprungu ewu 75 sewu menyang Briton Anthony Joshua.

Maca uga
komentar
Translate »