Kumaha gelut kahiji saatos sabalan beurat Joshua saatos Klitschko: poto

640

Petinju Ukrania anu kasohor. Anthony Joshua, deui meunang kameunangan awal dina tanding sareng saingan ti Kamerun - Carlos Takama. Perangan kasebut lumangsung di Stadion Milenium di ibukota Wales, Cardiff. Ngelingan yen kami nyarioskeun ngeunaan Inggris anu sami, anu taun 29 April 2017 taun ku knockout teknis di Stadion Wembley di London, meunang pertandingan ngalawan Wladimir Klitschko.
tinjuAhli olahraga mendakan seueur anu aneh dina perang tanding atlit beurat ti halimun Albion sareng Afrika tengah. Nalika éta ternyata, pelatih Anthony Joshua nyiapkeun atlit pikeun perang sareng profésional Bulgaria, Kurbat Pulev, anu, kusabab kacilakaan, éléh balapan 12 dinten sateuacan Piala Dunia. Dina raraga teu ngabatalkeun persaingan, panitia ngayakeun néang lawan ti Inggris. Éta hésé hésé mendakan anu beurat, bahkan jangkungna, anu janten aranjeunna netep di Kamerun.
Perangan éta ternyata pikaresepeun pikeun peminat, anu parantos di pusingan 4 ngaapresiasi latihan sareng kakawasaan petinju Afrika anu ngarobih Briton. Nanging, parantos dina babak kasapuluh, kabaruntugan ngalih ka Inggris, anu antukna kéngingkeun tarung berkat pikeun wasit urang maju. Ditilik ku tanggapan ti pamiarsa dina jaringan sosial, Takam aya na suku na tiasa neruskeun pertandingan, sahingga naroskeun anu henteu pikaresepeun ka panitia turnamén.
Numutkeun juara, kakurangan persiapan nyegah Kamerun ti diketok. Staf palatih nyiapkeun Yosua pikeun tarung sareng Kurbat Pulev dua meter, adaptasi jurus sareng tumbulan ka lawan. Panginten damel di sparring sareng guys anu langkung alit bakal ngabantosan atlit nempatkeun Africa sateuacan. Tapi sakumaha aranjeunna nyarios, juara henteu dinilai - sabuk juara sareng keprok ku balaréa rébu 75 ogé milu ka Briton Anthony Joshua.

tingali ogé
koméntar
Translate »